Sivuni

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Carlos?


Olen kaikille uusi tulokas, eikä kukaan tietenkään tiedä minusta kaikkea.
Kerron teille nyt, että kuka oikein olen.




Eli mun nimeni on Carlos ja olen kotoisin Forssasta. Olen syntynyt 5.10.15 joten olen tänään sunnuntaina 8vkoa vanha. Olen täysin terve ja sosiaalinen  urospentu, ja minulla on 4 sisarusta (2 narttua ja 2 urosta)Vaikka en viel äoikein ymmärrä nimeäni (Calle) niin tulen kun kutsutaan
¨penni penni¨ Saatatte ihmetellä että mikä ihmeen penni, mutta meitä ei Forssassa sanottu pennuiksi, vaan olimme kaikille pennejä. Minusta se oli hauskaa.. Aikalailla ajahkohtaista on se (mitä joku ehkä miettii) että miten olen viihtynyt uudessa kodissani? Vastaukseni on, että aivan mahtavasti, en ole yhtään ujostellut mitään, En edes aluksi pelottavasti röhkivää kumipossua. Nyt sekin on kaverini.
Ruokaa saan 3 kertaa päivässä n, 1dl per annos. eli öö.., 3dl päivässä? Rakastan ylikaiken nukkumista ja ihmisen naamojen ja käsien nuolemista. Ulkona on myös hauskaa, puuhakkeessa on aivan mahtava juosta ja kostealla ruoholla on kiva temmeltää.

ps. on muuten etu syntyä näin lähellä joulua, koska saa paljon kivoja lahjoja ja haleja ja hellimistä ja pusuja ja RUOKAAAA.

Tälläinen minä olen ihan tavallinen pieni Carlos.




Instagramissakin saa seurailla nimellä: @carloksenmatkassa