Sivuni

tiistai 9. helmikuuta 2016

Tapahtuma sunnuntai 7.2!

Hei vaan taas.

Tänään on taas blogipäivä jippiii!!
muuten hyvää laskiaistiistaita kaikille!
Viime postauksesta onkin aikaa, kun torstaina en kerenny kirjottaa ja lauantaina Helmillä oli paljon menoo, eikä oikeen ollu kuulemma motia. Mutta ei sitä oikeesti aina oo ittelläkään, mutta motivaation hukassa oli ei ollt tämän päivän aiheeni.
Tänään me mennään ajassa taaksepäin nimittäin viime sunnuntaihin eli laskiais-sunnuntaihin!
Silloin täällä Vammalassa oli tolla läheisellä urheilupuistolla semmonen Angry Birds joku tapahtuma hommeli, mikä oli Rovion järkkäämä ja sillai
Ja sitte palvelusväki tietenkin päätti, että kun siellä on paljon ihmisiä ja ääniä, niin Callee vois totuttaa niihi. Olin ekaks sillee, ei juma etä mihin ne mut ny oiken vie! Mut sitte me kuitenki lähettiin sinne.

Niin kuin näette, siellä tosiaan oli paljon ihmisiä, plajon vettä ja pystytte kuvittelemaan että myöskin paljon ääniä….
Ja jos siellä on märkä nii tottakai minäkin olin märkä, eikä mulla ollu  mitää ihme pomppia päällä..




Mutta joo, siä oli ihan kivaa ja kaikkia tuttuja tottakai oli, jokka rapsutteli mua vaikka olinki likomärkä.

Siä tapahtumassa oli kaikkee mahollista. Lumikenkäilyä, hiihtoo, pehmolelun heittoo, makkaraa, lihakeittoo, lättyjä ja kaikkee mahollista oikeesti. Lapset leikki ja nauro ihan täysiä ja niillä oikeesti oli hauskaa siellä. Mullakin oli, haukuin kaikki ja kiljuin ja ryntäiluin ja huusin ja läähätin ja meinasin tukehtua kun vedin joka suuntaan kokoajan:D Oli tosi kiva sittenkin että palvelusväki pakotti mut mukaan.


Sitten vielä semmonen tulevaisuuteen liittyvä pikkujuttu.
Elikkäs me ollaan taas tilailtu Petenkoiratarvikkeesta kaikkee jännää, tai ei se ny kauheen jännää oo mutta kuiteskin, niin unboxaan sit taas sen teille, kun se tulee. 



Kiitos hei kaikille tästä loskatiistaista, kuullaan taas torstaina jossain muissa merkeissä!