Sivuni

perjantai 4. toukokuuta 2018

Konfirmaatio ja punkkikausi

 Moikka taas kaverit!

Viime kerralla puhuin jännittävistä pirskeistä, jos muistat. Jos et oo käyny viellä tsekkaamassa mun viime postausta koskien mun mahatautia ja juhlahumua, niin mee ihmeessä kattoon se ennen tätä ja lue sit vasta tää.

Meillä tosiaan oli 8.4 aikamoiset pirskeet, joihin mä tosin en saanu ottaa kauheesti osaa. Seuraavasta kuvasta paljastuu, mistä oli kyse.


Voin muuten sanoo, että jännitti siis iha pikkusen olla tossa kuvattavana. Siis kun oon tottunu kyllä kameraan ja näin, mutta nyt oli kuulkaa vähän eri miljöö ja vähän prameemmat vehkeet!
Meistä tosiaan otettiin valokuvaamo Studio86 Fannin rippikuvat. Oli kyllä upee kokemus tommonen!


Sit päivän toinen aihe eli punkit. Punkit on taas alkanu heräileen kun on tullu lämpimiä kelejä ja lumet on sulanu pois. Meillä ei oo viellä ollu punkkeja, mutta tiedän että jossain on jo ollut montakin.
Meillä käytössä tänä vuonna seuraavat aineet:

VetiQ tabletit, jotka kyllä sisältävät valkosipulia, joka jakaa mielipiteitä, silloin tällöin ollaan annettu.

Over Zoo karkoitesuihke, jota ennen lenkille lähtöä ollaan suihkuteltu turkkiin ja sivelty käsillä partaan ja korvien alueelle. Voi laittaa myös ihmiseen ja tuoksuu hyvältä.


Sitten vielä otettiin testiin tämmöset liinat, joilla siis voi turkkia pyyhiä ja niissä on sitten ainetta. Näitä ei olla viellä kokeiltu, mutta kun kokeillaan niin kerron, millaisia ovat.


Meillä on joka vuosi ollut muutama punkki, vaikka ollaan kokeiltu niin valeluliuosta, kuin elektronista killutintakin. Ollaan tykätty paljon tosta suihkeesta ja se on ostettu meitä lähellä palvelevasta  eläintarvikekauppa Haukkiksesta


Kokeillaan nyt näillä torjua punkkeja, katsotaan mitä tapahtuu. 
Kiitos kun sä luit tän postauksen!
Hyvää alkanutta kesää!

Sii juu <3