Sivuni

lauantai 20. helmikuuta 2016

Piiiitkä tauko!

Heipsan heippa kaikki!

Meistä ei oo kuulunu mitää piitkään aikaan.
Se johtunee siitä, että en oo vaa jaksanu ottaa konetta esille ja rupee jakaan asioita kanssanne. Sinänsä ri oo ollu mitään hirvvveen suurta kerrottavaa mutta tänään mulla on jotai  kivaa teille kerrottavaks.

Aamulla nukuin piiiitkään enkä halunnu yhtään lähtee aitauksesta pois aamupissille. Sit kuitenkin menin ja kaikki meni mallikkaasti.
Sit menin Fannin kaa puolenpäivän aikaan ulos. Sit löysin semmosen namin makkaran siivun maasta ja otin sen suuhuni, mutta vähän ärsytti kun Fanni heti tuli ja kaivo sen ÄKKIÄ pois mun suusta. Ei mitää hajua että miks se otti sen naminamin pois mun suusta.

Sitte Fanni soitti kotiin äitille ja puhua pälpätti että oli kaivanu mun suusta naminami makkaran. Mentiin kotiin ja sitte ne tunki mun suuhun ruiskulla jotain litkua (Vetyperoksidia)
Ja mentiin ulos ja en ymmärrä että minkä takia ne kiusas mua ja sai mut si oksentamaa. Mut siä ei sit ollu sitä makkaraa. Eli en ollu sitä alas saanu. 
Sit ne äiti ja Fanni lähti ettimään mulle kuonokoppaa etten söis kaikkee. Mut ei ne sit halunnukka ottaa sellasta. 
Et sellanen päivä mulla oli, Oon vetäny tänää kaikkee. Hiilitabletteja sitä ruiskulitkua ja sit ne oli käyny Apteekista ostaan mulle Entero Micro maitohappobakteereja.

Kiva päivä sit loppujen lopuks. 
Kuvat on muuten kaikki kamerassaö. Fanni on nii laiska et se ei viä oo jaksanu laittaa niitä koneelle.

Sit viä pientä ilmotus asiaa.

Oon menossa kasvattajalleni kaheks viikkoo kun toi perhe lähtee lomalle. Kiva päästä kattoon sisaruksia. Se siis tarkottaa sitä, että kahteen viikkoon ei tuu mitään postausta!


Kiitos tästä lauantaista!